Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, November 25, 2012 | 9:12 PM | 0 Atasinchi

okay, lepas beberapa bulan tak update blog. hari nie baru ade kesempatan nak update semula. haa, kali nie entry nak cerita mengenai RAHSIA! ehh! rahsia mana boleh bgtahu org. tp takpelah. rahsia nai okay ape utk pengetahuan semua org. haa. benda nie aku jmpa dkt FB. so, aku nak kongsi lah dkt korang benda nie. manalah tahu kan ianya berguna pada korang. 

rahsia yg aku nak kongsi dgn korang ialah RAHSIA MENUNDUKKAN EGO LELAKI. OKAY, mungkin mcm melalot je kan. tapi tak salah kalau kita nak cuba buat benda nie just jgn sampai jadi yg sebaliknya dari yg kita harapkan sudah lah. okengg?? hee. yg dkt bwh nie ialah rahsianya. korang boleh ikot tp if taknak ikot pon takpe. depends lah pd korangkan. lgpon dpt tambah pengetahuan di masa akan dtg nanti. 

♥ Tawan hati ibunya ♥
♥ Jgn sesekali mengeluh tentang perlakuannya ♥
♥ Jgn sesekali mengkritiknya ♥
♥ Jgn mengungkit perkara yang telah lepas ♥
♥ Menampilkan rupa yang menawan ♥
♥ Menjadi pendengar yang setia ♥
♥ Cari kebaikannya,lihat keburukan anda ♥

tak jd kesalahan kalau kita nak berkongsi sesuatu dgn org lain mungkin dpt membantu seseorang yg mungkin sdg tension pikir nak tundukkan ego BF or HUSBAND dorang. hee. manalah tahu lepas korang ikot benda nie, hgbn korang akan jd baik dan ceria seperti dahulu. yelah, dpt manje-manje balik, dpt bersayang-sayang kn? aww! mesti sweet sgt~ siapa yg taknak hbgn kita jd bahagia dan ceria je selalu kan?? orang gile pon if ada GF or BF mesti nak hidup bahagia dkt hospital bahagia tu. hehe


gambar hanya hiasan mcm lovely couple ke okay?? okay lah, bye korang !

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google