Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, May 1, 2012 | 8:01 PM | 0 Atasinchi
hello babe !

hari nie entry baru . aku nak cerita nie yg aku sekarang dah pencen dah :face75: baru umur 18tahun , dah pencen . belom umor 81tahun :face74: haha . aku pencen bukan sebab ape , aku dah penatlah nak kerje nie :face72: memang betol-betol memenatkan dan melenguhkan segala sendi-sendi dan urat-urat di anggota badan aku nie :face56:

lagipon , aku resign sebab ahmoi cina nie lah . ahmoi mane :s::s: alaa , ahmoi yg aku pernah story dkt korang tu lah . ingat lagi tak :s::s: tak ingat , korang pergi tgk entry aku yg lame-lame tu . hehe :face45:

okay :r::r: seriously , mmg penat bekerje nie . aku rase pergi sekolah pon tak penat mcm nie . perghh :r::r: menyesal habis sekolah awal . huu~ :face47: pergi sekolah baru paling kurang 6jam je . tapi kerje , 9jam :r::r: lame duhh :x::x::face50: tak sanggop aku lame-lame mcm nie . nasib baik 3bulan je aku kerje dekat sini . kalau 3tahun , baik aku mati je . hrr~ :face67:

pada korang yg masih bersekolah , enjoy lah hidop korang di sekolah tu . jgn jadi menyesal mcm aku . huhu :face41: tata
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google