Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, April 22, 2012 | 6:49 PM | 0 Atasinchi


rawrr ! tengok , aku dah jd mcm dinosaaur dah . ehh ,dinosaur yg comel tahu . bkn yg ganas punye . hee :face45: rawrr means I LOVE YOU !hehe . aku love siape eh ?? mestilah aku love BOYFRIEND aku . dah tu , siape lagi ?? adoyy ! :face74:

semalam pada 22th April 2012 , aku , kawan-kawan dan BOYFRIEND aku hand at Midvalley Megamall . well , buat ape dkt sane ?? saje je menyemak duhh ! :face71: heyy ! mestilah jalan-jalan cuci mate . aku tak payah cuci mate sgt sbb mate aku asyik pandang BOYFRIEND aku je . hee :face9:

nak tengok tak gambar aku dan BOYFRIEND aku ?? kejap yea , aku upload kan :face76:


LOADINGGG............


tadaa ! nie lah gambar aku dan BOYFRIEND aku ! kami tak lah sweet sgt tapi sweet lah jugak . hee :face75:

aku excited sgt die ade dgn aku jalan-jalan . kitorang pergi tgk wayang cerita cabin in the wood . cerita hantu tapi pada aku takdelah seram pon . mcm cerita aksi biase-biase . ingat kan seram sampai boleh buat aku terkencing-kencing , rupanya buat aku tgk mcm takde perasaan :face10:

btw , aku pergi pon sebab birthday kawan aku si NOOR IRMA ZULIANA BT MOHD. ZAKI . kawan time sekolah agama tahu :face40: HAPPY BIRTHDAY KAWAN ! nah ! kek untuk kau ! ------> :43::face75:

maaflah kawan , takde bajet nak belikan yg besar punye dan real ! haha :face55: kau dah tua dah kawan . jgn nak buat perangai mcm budak kecik lagi :face69: gambar die takde lah , dia tak bagi . biaselah , die pemalu . haha :face12: oke lah , tata :face34:

*gambar hiasan aku dan dia :9:
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google