Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, February 5, 2012 | 9:56 PM | 0 Atasinchi
assalammualaikum semua ! blogger-emoticon.blogspot.com

today , nak cerite pasal someone yg dah tolong aku siap kan background nie tao ! hehe . oke , before that , thanks sangat-sangat dekat die cause banyak ajar aku nak siap kan background aku yg canteik sangat-sangat nie .


blogger-emoticon.blogspot.com cantek ke ?? hehe :twistedz:

die girl tao . orang nye tinggi bile diri sebelah aku . sbb aku nie ketot je . tak tinggi macam kau kau kau semua ! ececehh ! merendah diri pulak aku nie . hee blogger-emoticon.blogspot.com

die dah berpunye tao ! kauorang dah tak boleh nak tackle-tackle die . nanti bf die mara , habis kauorang kene belasah . bf die gangster tao !

ishh ! tak menyabar lah kauorang nie !
*time sekolah dulu-dulu :face56:

"hey hey ! mane gambar die . kami nak tengok !"


ishh ! tak menyabar lah kauorang nie ! ye ye ye ! aku nak upload kan gambar die lah nie . sabar-sabar ! :cemberut:

ini lah orang nye . cantek kan die ?? kalah makk tao ! ehee . name die AIMI ADIBAH . age die 18tahun . oke , itu saje aku boleh cerite pasal die . tak boleh lebih-lebih . hehe .

nie blog die : http://coret2miszchocolate.blogspot.com"


kauorang boleh lah follow die . oke ?? thats all ! bye bye :face75:


PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google