Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, February 4, 2012 | 9:16 PM | 0 Atasinchi

assalammualaikum dan selamat sejahtera to all readers ! :smile:
okay , hari ini nak cerite pasal kerje ! kerje ! kerje ! kerje ! arrghh ! tension aku ! :die:
haha . btw , isnin ini aku last kerje dekat kedai HOTLINK ! yeayy ! HOTLINK ?? ape itu ?? hotlink pon taktahu , payah lah kan . hape daaa ! hehe :cemberut:
alaa , HOTLINK tu line yg korang gune nombor 012 ,011 ,017 ,010 tuu~ adehh! hehe . okeoke . lepas nie , aku keje dekat GARDEN INTERNATIONAL SCHOOL . hehe . ade ape dekat sane eahh ?? dekat sane ade mat-mat korea , jepun dan ramai lagi lah ! siape yg nak couple dengan budak korea , mehh aku tolong ngenen-ngenen kan dengan korang . haha

*nak pulak mat korea tu kan ?? hehe
:LOL:

aku sebenarnye tak sampai hati nak tinggalkan bie aku at BK nie . haaa ?? BK ?? ape tu ?? BK stands for BATANG KALI . hee . bie aku risau sangat aku nak pergi nie . aku menangis tahu bile pikirkan aku kene pergi tinggalkan die sampai lah aku dapat tawaran sambong belajar dekat mane-mane universiti , insya-allah .

bie aku pesan dekat aku :

:65: jage diri elok-elok
:65: jangan naughty-naughty
:65: if ade orang ngorat , bagitahu die
:65: if ade orang kacau aku , bagitahu die
:65: if nak pergi mane-mane , bagitahu makcik aku

baek kan bie aku nie . risao betol die dengan aku . seriously , die memang jage aku mcm aku nie wife die yg sah . hehe . tak sabar nak kahwin dengan die lagi 8 tahun . hehe blogger-emoticon.blogspot.com

mesti comel kan aku kahwin dengan die nanti . haha . puji diri sendiri pulak aku nie . btw , hope sangat dapat kahwin dengan die , insya-allah . korang doakan yg terbaek untok kami berdue oke ?? nak tgk tak gambar kami berdue bile bersame ?? nak kan ?? tak payah lah . lain kali , aku upload dekat blog aku nie . hehe .

oke lah , da banyak sangat aku melalot nie . jumpe lagi ! bye ! blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.com dedicated to my bie : i will always love you just the way you are . our love will never ends blogger-emoticon.blogspot.com
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google