Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, March 18, 2012 | 7:02 PM | 0 Atasinchi
:face74: hello dan assalammualaikum . well , kali nie aku sedih sangat-sangat sebab follower aku tak bergankaj dari aku mule buat balik blog nie sampai lah sekarang . i meant , its been 2months i've created this blog but my folloers were the same amount :x::x:

of course lah sedih kan . dulu 1st time buat blog , baru sebulan dah 30+ followers aku . tapi nie da 2BULAN tapi followers kurang . penat-penat aku update and design blog nie cantek-cantek . masih kurang menarik ke blog aku nie :s::s::s::s:

ape punce aku kurang followers ?? mungkinkah sebab :


:u: blog kurang menarik
:u: kauorang tak berminat dengan blog aku
:u: entry aku mengarut
:u: aku tak reti blogging

atau bende lain :s::s::s: someone , please tell me why :s::s::q::q::q::q:

tapi , aku bengang jugak bile orang cakap dah follow tapi lists follower aku tak berubah pon . nak saje aku tampar-tampar dan pengal kepale orang tu macam nie -------> :penggal:

aku dah macam orang gile dah nie sebab tak ramai follower :131: aku berharap , lepas nie ramai lah followers aku . amin ~ :face76: btw , thanks to sape yg dah follow tu eah ? :face75::a1:
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google