Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, February 6, 2012 | 5:16 AM | 0 Atasinchi
heyy ! story kali nie agak sedih lah . sbb aku terpakse berpisah dengan bie aku . aku kene tukar tempat keje and terpakse tinngalkan bf aku at BK .
BK
"pe itu BK ??"

BK ialah Batang Kali . oke ?? hee :face57:

aku kene pindah kerje dekat Subang . sbb makcik aku dah survey tempat untok aku . gaji pon lumayan jugak lah . tapi itulah , aku rase sedih nak tinggalkan bie aku .

kami tak pernah berjauhan pon sebelom nie .kalau pernah pon , bile aku balek kampung . aku sedih sangat-sangat nie .

aku jumpe die buat kali terakhir . dan first time jugak lah aku nampak die nangis depan aku . itu pon , die tak mengaku die menangis . tak ape , aku paham kau bie :nyesel:

aku pon nak menangis jugak tapi aku kuat kan hati . kali nie , buat terakhir kali kami berjumpe biarlah aku tak menangis . aku hanye menangis dalam hati saje .


macam emoticon nie jugak lah aku nangis dalam hati :65: :cry: :66:

terok kan ?? hehe . kesah pulak aku ! yg penting , aku tak tunjok dekat die yg aku menangis . aku wanita tabah . aku pergi ni epon sbb aku nak kerje . aku tak akan carik lain . aku sayang die sangat-sangat . :face2:

dengar tak bie ? I LOVE YOU SOO MUCH ! blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

P/S : i always love you no matter what happen . and i tak kan carik lain . you just dont worry about me blogger-emoticon.blogspot.com
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google