Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, March 30, 2013 | 11:33 PM | 0 Atasinchi
Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Okay, kali nie blog memang dah berhabuk sbb dah lama tak update. Haha. Kaw hado?? Ehh! Macam Baby AA pulak. Aww! Okay, kali nie nak habaq yg cek betol-betol stress dgn kerje-kerja PBS nie. Buat PBS macam buat kerja sekolah yg 10tahun tak siap dohh! Gila bak hang! Nak mampuihhh aku nak buat. Seriously, tak tertolok nak hadap lappy 24jam sehari, 7hari seminggi.

Banyak sgt kerja nak kena buat. Dah mcm dkt U dah PBs nie. 'Tuhan, tolong lembutkan hati dia' --> dah lagu Ombak Rindu pulak keluar. Hati siapa tao? Hati org MPM nie. Agaklah dah mcm membebankan pelajar form 6 dah.



Tp, nasib baik aku punya exam penggal 1 STPM dapat 3.00, Alhamdulillah. Okay, got to reduce my stress. Bawah nie ada gambar mcm mana nak reduce stress :



so, students can use this ways to reduce their stress especially about PBS. haha. Entah-entah aku je yg stree pasal PBS. Orang lain takda pun. Mwehehehe :D Btw, sukahati lahh kan. Siapa suroh bg aku buat PBS nie. Tgk aku dah gila sikit da nie. Nie baru sikit, belum banyak lagi gila aku yg keluar. Haha. Okay lahh, nak siapkan PBS yang dah berapa bulan tak siap nie.

Dah tak kuasa nak taip panjang panjang lebar nie. Dah tak sanggup Dah kering mata ngadap lappy je. Haha. K, Bye youu allllsssss! HEE :)
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! Its Aena here. Thanks for visiting my blog. Do follow me :)
Thanks Pretty and Handsome
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google